Vaši hosté mají vysoká očekávání – očekávání, s nimiž se provozovatelé hotelů a restaurací musí vypořádat, v posledních letech rostou výš a výš, neboť lidé začali častěji cestovat. Cílem je odlišit se od konkurence, přinášet prodej něčeho jedinečného, splňovat nové směrnice a celkově být maximálně sví.
Tyto cíle často předpokládají vyšší provozní náklady a nové investice, které firmy mohou rychle řešit optimalizovanou spotřebou elektřiny.
Snižování nákladů pomocí snižování výdajů na energii a výměnu
V prvním kroku můžete snížit dlouhodobé náklady na elektřinu a náhradu tím, že přejdete na účinnější systém osvětlení.
Řešení z jednoho zdroje
Široký sortiment výrobků + speciální řešení prostřednictvím plánování projektu na přeměnu osvětlení, jenž bude plně reflektovat místo, kde má být implementován. Poskytneme vám to pravé světlo pro každou oblast, kde potřebujete splňovat nároky a očekávání svých hostů a zaměstnanců.
Vysoce kvalitní výrobky – ten nejlepší typ světla
Správné plánování systému osvětlení bude mít za následek, že vaši hosté budou mít pocit výrazně většího pohodlí a pohody.
Například v baru a prostorách restaurace může správné rozmístění osvětlení přimět hosty, aby ještě poseděli, což může vést ke značnému zvýšení prodeje.
Pochlubte se, čeho jste dosáhli
Pro hotely a stravovací průmysl jsme vyvinuli svůj vlastní certifikát ekologického osvětlení, jenž slouží jako samostatné mezinárodní měřítko a certifikační program pro osvětlení. Je vydáván na základě splnění kritérií společnosti LEDVANCE, kterých se dosahuje pomocí ověřitelných indikátorů, jako je energie, CO2, likvidace atp.
Coby profesionálové, kteří mají velké zkušenosti s osvětlením hotelů a restaurací, bereme svou práci velmi vážně a v neustále se měnícím tržním prostředí budeme stát pevně po vašem boku. Profitujte z více než 100 let našich zkušeností.
Pojďme začít propagovat a vylepšovat světlo!
„Nároky v oblasti gastronomie jsou stále vyšší a vyšší – neustále je nutné splňovat stále více cílů a vykonávat více úkolů, a přitom mít neustále individuální přístup k hostům a být pro ně jedineční.“
Julia Morosow – Manažerka vertikálních aplikací pro gastronomii pro EU